Weekendarbejde i Miljølaboratorium

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne.

Jobbeskrivelse

Eurofins Miljø i Vejen søger nye kolleger over 18 år til weekendarbejde i laboratoriet. Vi søger dig, der studerer naturvidenskab eller er uddannet laborant, og som har har interesse for at arbejde i et laboratorium, hvor fleksibilitet, alsidighed og troværdighed er i højsædet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være vedligehold af udstyr, fejlfinding og opsætning af prøver på GC-MS + GC-MS/MS og LC-MS/MS.

Vi sørger for en grundig oplæring i opgaverne, hvor det vil være en fordel, hvis du har mulighed for at møde ind nogle hverdage i oplæringsperioden.

Formatet for denne stilling er endnu meget åbent, så der er mulighed for at tilpasse arbejdstiderne efter, hvad der passer dig bedst.

Kvalifikationer

Faglige kompetencer

  • Du er uddannet laborant eller studerer naturvidenskab, f.eks. kemi, ingeniør eller lignende
  • Du har interesse for den tekniske del
  • Kendskab til apparater vil være en fordel, men ikke et krav
  • Du har gode IT-kundskaber
  • Du taler og skriver dansk

Personlige kompetencer

  • Du trives i et miljø, hvor der sættes pris på præcision, systematik og effektivitet
  • Du trives med at arbejde selvstændigt i et lille team
  • Du har gåpåmod og en positiv indstilling

Det vil både være stående og gående arbejde og det er derfor vigtigt, at du er fysisk mobil.

Yderligere oplysninger

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Arbejdstid
Efter aftale. Arbejdstid placeres i weekender både lørdag og søndag.

Tiltrædelse
Snarest muligt

Ansøgning
Send dit CV og ansøgning med relevante bilag ved at klikke på "Søg jobbet". Du skal søge online, det er den eneste måde. Ansøgninger sendt på mail tages i betragtning. Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. 

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Charlotte Lawaetz Jespersen på mail CharlotteLawaetz.Jespersen@etn.eurofins.com

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

I forbindelse med rekrutteringen vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (5-20 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

EUROFINS MILJØ A/S, Ladelundvej, 6600 Vejen

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029655

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet