Supplerende stilling med fokus på trivsel og positivt engagement

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du SSA, SSH, spl. Studerende, pædagogisk ass. uddannet, eller er du måske efterlønner, pensionist med overskud i hverdagen og gerne med en socialfaglig baggrund, så er her muligheden for at få supplerende indtægt.

Mulighedernes job, hvor du bliver en del af et team, hvor der er plads til forskellighed, positivt engagement og arbejdsglæde.      

Kærdalen´ s Specialafsnit består af 14 faste boliger og en aften/ nat plads. Derudover er der 3 midlertidige pladser og en ferie bolig. I tilknytning til afdelingen er der et daghjem, Seniorklubben Vejen med plads til 8 hjemmeboende borgere. 

Vi er et fantastisk team, hvor vi gerne viser individuelle hensyn og stor fleksibilitet, så der er balance mellem arbejdsliv og privatliv. 

Der er mulighed for at prioritere borgernes individuelle behov i hverdagen, og skabe plads til at håndtere opgaverne i takt med borgernes rytmer og rutiner.

Som medarbejder hos os tilbyder vi et arbejde, hvor der er et ligeværdigt forhold i teamet og du bliver en aktiv samspilspartner i opgaveløsningen.  

Kan du se dig selv i følgende beskrivelse:

  Du har god situationsfornemmelse, et godt overblik og kan lide at arbejde med psykiatriske problemstillinger. Du bliver en del af et stærkt team med høje faglige kompetencer, hvor vi hjælper og støtter dig i samarbejdet. Kollegaer   introducerer dig løbende til de individuelle handleplaner.

   Vi arbejder i fællesskab hen imod individuelle metoder til fremme af den enkeltes trivsel i hverdagen. De udfordringer du møder, løser vi sammen. 

   At du gerne tager ansvar for et godt arbejdsmiljø, så vi kan koncentrere os om kerneopgaven: ”Borger i trivsel” og bevare arbejdsglæden. 

   Du kan se dig selv tage udgangspunkt i Vejen kommunes værdier NASA: Nytænkning, Anerkendelse, Sammenhæng og Ansvarlighed i enhver sammenhæng.

Skriv gerne hvordan du kan bidrage med vagter dag / aften, evt. hensyn med vagtlængde og arbejdsopgaver i din ansøgning. Der er mange muligheder og vi er parate til kreative løsninger.

Aflønning efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist 12.7.24 og forventet samtaler løbende. Ring også gerne for mere information

Vi glæder os rigtig meget til at modtage din ansøgning.

Yderligere oplysninger ved henvendelse til Sigrid Rindom, gruppeleder Plejecenter Kærdalen Specialafsnit og Seniorklubben Vejen , Område Vejen. Tlf. : 30170595

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Vejen Kommune, 1 Kærdalen, 6600 Vejen

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072120

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet