Skab din egen fremtid – bliv kontorelev i Fødevarestyrelsen Vejen fra 1. september 2024

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du energisk og positiv? Kan du lide at arbejde på tværs af forskellige faggrupper og sidde med alsidige opgaver i en styrelse, der arbejder for at sikre dyrevelfærd og høj fødevaresikkerhed? Så har du chancen for at få en elevplads i Fødevarestyrelsen fra den 1. september 2024 på vores kontor i Vejen.

Hvad kan vi tilbyde dig
Med en elevuddannelse inden for offentlig administration fra Fødevarestyrelsen får du en bred kontoruddannelse. Du får ansvar og udfordringer samt mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Du får et spændende og afvekslende uddannelsesforløb, hvor du kommer til at arbejde i forskellige enheder på arbejdspladsen. Du kommer på 3 skoleophold på IBC, og får nogle valgfag, hvor også en EU-relevant studietur til Bruxelles er en mulighed.

Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver. Opgaverne er forskellige og breder sig over f.eks. registreringer, service, varebestilling, journalisering og sagsoprettelse i vores elektroniske sagshåndteringssystem, mundtlig og skriftlig kommunikation, mødebooking, bestilling af forplejning, kvalitetssikring, sagsbehandling og brug af mange forskellige IT-systemer. Vi arbejder i teams og du vil i løbet af din elevtid indgå i forskellige teams der varetager forskellige opgaver i FødevareSyd og VeterinærSyd. Fælles for opgaverne er, at din arbejdsdag indeholder samarbejde med kollegaer i din enhed, ansvar og opfølgning på de opgaver du får overleveret.

Dit arbejdssted ligger på vores kontor i Vejen. Her er en god stemning, hjælpsomme kolleger, massageordning, kantine, frugtordning, træningslokale, gratis parkering og fleksible arbejdstider. Der er også mulighed for at sparre med andre elever i Fødevarestyrelsen.

Du vil i løbet af din uddannelse komme med på en fødevarekontrol og en veterinærkontrol med nogle af vores dygtige kontrollører, samt mulighed for at deltage i forskellige interne kursusdage, enhedsdage, sommerfest, julefrokost og meget mere.

Hvem er du?
• Du har et godt kendskab og er fortrolig med Office pakken
• Du er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt
• Du er i stand til at tage ansvar for dine opgaver og egen udvikling gennem din elevtid
• Du er positiv, engageret og udadvendt og har gode samarbejdsevner
• Du er omhyggelig og har godt humør

Du er serviceminded og glad for at hjælpe kollegaer

Om os
Fødevarestyrelsen er en del af Ministeret for Fødevarevarer, Landbrug og Fiskeri. Vi arbejder med kontrol, udvikling, koordinering og regeldannelse på veterinær- og fødevareområdet.

Du kan læse mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk og Ministeriet for Fødevarevarer, Landbrug og Fiskeri på www.fvm.dk.

Vi forventer, at du har afsluttet og bestået enten
En EUX, en EUS for studenter (HHX, STX, HTX eller HF) eller et grundforløb (påbegyndt før 1. august 2015), som giver adgang til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration.

Er du over 25 år skal vi bede dig om at medsende din realkompetencevurderingsplan (RKV).

Er du i tvivl i forhold til overnævnte adgangskrav, kan du kontakte den lokale handelsskole for yderligere vejledning. Du kan også gå ind og læse mere om skoleophold og valgfag på IBC’s hjemmeside under hovedforløbet og offentlig administration.

Læs mere om optagelseskrav på Uddannelsesnævnet.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) i staten. Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner.

Du ansættes til en kontoruddannelse af op til 2 års varighed. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, og vi har flekstid.

Der er tale om en uddannelsesstilling, og derfor kan du ikke regne med at blive ansat, når du har afsluttet elevtiden. I de seneste år har flere af vores kontorelever dog fået en fast stilling hos os efterfølgende.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning med oplysninger om skoleuddannelse, dit CV, kopi af eksamensbevis/terminskarakter samt eventuelle udtalelser og real kompetence vurdering (RKV) (hvis du er over 25 år).

Du søger stillingen elektronisk via linket i dette opslag eller via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 5. maj 2024.

Vi regner med at holder samtaler den 15. maj 2024.

Har du spørgsmål
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kontorfuldmægtig Henriette Bigum på 7227 5391 eller herli@fvst.dk. Har du lyst til at tale med en af vores nuværende elever på kontoret i Vejen så kontakt Rie Phillip på tlf. 72276343.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Fødevarestyrelsen, Vejen, Søndergade, 6600 Vejen

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6029434

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet