Open by night en succes

Profilbillede
Carina Vessel

For første gang i over et år, kan Vejen by nu atter invitere beboerne til Open by Night. Dette har godt nok kunne være afholdt før, men denne gang uden tanke på regeringens corona-restriktioner, da de blev ophævet kort forinden.

For at fejre, at de mange besøgende igen kunne ose rundt blandt byens mange butikker men også for at skabe en god stemning, havde Vejen Garden da også valgt at dukke op. 

Om det var besøget fra Vejen Garden der udgjorde det store fremmøde eller blot en kombination af lækkert sensommervejr og masser af hyggelige aktiviteter, vides ikke. Ikke desto mindre deltog flere tusinde borgere i den første Open by night fredag den 3. september 2021

Forlænget åbningstid

Ved Open By Night havde en masse af byens butikker valgt at holde åbent helt indtil kl. 23.00. Der var derfor rigeligt med tid for de mange besøgende, at kigge og ellers bare gå rundt og hygge sig, hvad end det var unge som gamle.

Før at restriktionerne blev ophævet var der et forsamlingsforbud, der betød at man ikke måtte forsamles mere end 3.000 mennesker. At disse nu er fjernet og, at man atter kan være samlet under åben himmel, giver da også i selv selv anledning til fest og farver. 

Kilde: Redaktionen