Nye genbrugsbeholdere

Profilbillede
Carina Vessel

For nogle går de meget op i det, mens det for andre ikke spiller så stor en rolle i hverdagen. Fælles for dem begge, er at det handler om klimaet, for det er naturligvis affaldssortering jeg snakker om. 

Vejen Kommune er nemlig i disse dage, godt i gang med at udfase de nuværende grønne genbrugsbeholdere vi kender i dag, ud med en ny affaldsordning. 

Du kan læse nærmere om den nye affaldsordning her.

Borgere i Vejen Kommune skal derfor ikke undre sig, når Marius Pedersen kommer rundt den 4. August for at tømme de gamle beholdere.

Den gamle genbrugsbeholder skal du som borger, derfor bare lade være stående fremme, da der samme dag eller dagen vil komme en bil og udskifte den. 

Effektivitet skal der til

Årsagen til udskiftningen til de nye affaldsbeholdere, er primært fordi opdelingen i de nye beholdere er anderledes indrettet end de nuværende.

I forbindelse med indførelsen af de nye affaldsbeholdere, vil der også komme nye renovationsbiler som fremover også vil stå for tømningen.  

Parcelhuse og landejendomme i Vejen Kommune vil være de første, der vil komme til at mærke udskiftningen af de nuværende grønne genbrugsbeholdere.

Borgere skal derfor frem til 2023, fortsætte med at sortere deres genanvendelige affald på samme måde, som de gør i dag.

Kilde: Redaktionen