Medhjælper søges til Billinglands Børnehave - Skab trivsel og læring sammen with os

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en medhjælper på 31 t ugtl. til Billinglands Børnehave, snarest

Billinglands Børnehave er normeret til 90 børn. Vi vægter udelivet højt og nyder hver dag at vi har masser af udearealer vi kan boltre os på. I Billingland får du skønne kolleger, som alle bidrager til et højt fagligt niveau og et godt arbejdsmiljø.

I Billinglands børnehave ser vi forskellighed som en styrke, og der er stor fokus på at skabe forståelse og kendskab på tværs af kulturer, hvor det gode og tætte forældresamarbejde har høj prioritet. Vores hverdag er præget af et samarbejde på tværs i huset, hvor hele personalegruppen kender børn og forældre. Nøgleord i huset er; løsningsorienteret, handlekraftig, imødekommende og en god portion humor, der bruges både blandt kolleger og sammen med børnene.

De sidste par år har vi arbejdet med forløbet ”Bevægelse er vejen”. Vi stillede skarpt på motorik og bevægelsesglæde, både i hverdagen og gennem samarbejde med foreningslivet i Vejen. Billingland Børnehave er sammen med de øvrige institutioner i område 3, nu DGI certificeret i idræt, leg og bevægelse

Vi er nu en del af Vejen Kommunes kompetenceforløb omhandlende legeudvikling, relationer og tilknytning – hvilket alle er meget optagede af og som vi allerede ser ”lever” ude i vores huse, hvilket vi er meget stolte af.

Billinglands børnehave er en del af Område 3 som består af Bakkegårdens børnehave, Billinglands børnehave og vuggestue, Vuggestuen Pavillonen, Børnehaven Fuglehuset, Kildevængets børnehave, Vorupparkens børnehave og vuggestue, samt Troldehuset. Der er et godt samarbejde mellem institutionerne i området bl.a. via netværksgrupper, fælles møder i løbet af året og fælles udviklingsmål.

Kunne du tænke dig et job hvor vi sammen skaber det bedste dagtilbud for børns trivsel og læring. Hvor vi har høje ambitioner og hvor vi med et godt kollegaskab reflekterer sammen og tør stille hinanden faglige spørgsmål på en anerkendende måde. Så send gerne en ansøgning hvor du fortæller hvad du kan bidrage med ind i det faglige fællesskab i Billingland.

Løn i forhold til gældende overenskomst

Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Personale og pædagogfaglig leder Signe S. Sørensen tlf. 23605977

 

Ansættelsessamtaler afholdes: Der vil være samtaler løbende

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (31-31 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Vejen Kommune, Knudevejen 17A, 6600 Vejen

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072006

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet