Key Account Manager med naturfaglig baggrund

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du bruge din naturvidenskabelige viden og erfaring til at sikre et rent miljø i fremtiden gennem strategisk salg? Kan du proaktivt servicere vores eksisterende kunder, opsøge nye kunder og har du lyst til at tage ansvar for salgsprocessen fra start til slut – så er jobbet muligvis det helt rigtige for dig!

Eurofins Miljø er Danmarks største miljølaboratorium. Vi arbejder med fysiske, kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft - samt tilhørende rådgivning inden for miljøområdet. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, over prøvetagning og gennemførelse af analyser til evaluering af resultaterne. I vores Water Quality Monitoring (WQM)-afdeling arbejder vi med overvågning af hele vandmiljøet. Vi har 4 laboratorier, kundecenter og salgsafdeling.

Jobbeskrivelse

I stillingen som Key Account Manager kan vi tilbyde dig et spændende og selvstændigt job med gode udviklingsmuligheder, hvor du får til opgave at udvikle salget sammen med et dynamisk team bestående af salgsafdeling og kundecenter.

Dine primære arbejdsopgaver bliver, i samarbejde med forretningen, at beskrive salgsprojekter og føre dem sikkert og effektivt i mål. I processen skal der opsøges nye kunder, udarbejdes tilbud, afsluttes og implementeres indgåede aftaler. Du kan professionelt vejlede og rådgive nye såvel som eksisterende kunder, private som offentlige, med dit høje serviceniveau og med afsæt i din naturfaglige viden.

Dine vigtigste opgaver vil være:

 • At skabe og udvikle relationer til kunderne gennem opsøgende salgsarbejde
 • At beskrive og gennemføre salgsprojekter
 • At udarbejde tilbud på vores ydelser til kunder
 • At implementere nye aftaler indgået med kunderne
 • At opdatere og vedligeholde diverse salgsværktøjer
 • At holde dig opdateret med den nyeste viden
 • At deltage i messer og på konferencer
 • At afholde informationsmøder og foredrag

Du har mulighed for at blive en del af et fagligt dygtigt team med forskellige baggrunde. Vi er gode til at sparre, vidensdele, samarbejde og diskutere komplekse opgaver. Derudover prioriterer vi den sociale trivsel med afholdelse af flere sociale arrangementer i løbet af året. Du vil få en hverdag med mulighed for stor faglig og personlig udvikling. Efter en oplæringsperiode vil der være mulighed for at arbejde hjemmefra efter aftale med leder.

Kvalifikationer

Du har en videregående naturvidenskabelig uddannelse eller har grundlæggende erfaring med naturvidenskabelige problemstillinger. Du skal være klar på at arbejde med komplekse problemstillinger.

Erhvervserfaring fra f.eks. en vandforsyning, et rådgivningsfirma eller et laboratorium vægtes positivt, og har du dertil relevant salgserfaring, er det en fordel.

Vi lægger vægt på:

 • At du trives i samspillet med nye og eksisterende kunder
 • At du har et naturligt gåpåmod og er omstillingsparat
 • At du har et godt overblik og evner at arbejde selvstændigt og målrettet med projekter
 • At du er dygtig til at samarbejde
 • Har gode kommunikations- og formidlingsevner, både i skrift og tale
 • At du ved, hvad god kundeservice handler om
 • At du taler og skriver dansk og engelsk

Yderligere oplysninger

Det betyder meget for os, at du har det godt på dit arbejde.

Sundhedsfremmende initiativer
Vi fremmer et sundt og arbejdsmiljøvenligt klima, og medvirker til, at vores medarbejdere er sunde og raske. Det sker igennem forskellige initiativer som støtter op om din psykiske og fysiske trivsel.

Tryghedsordning
Du tilbydes som Eurofins medarbejder en pensionsordning, sundhedsforsikring samt tilknyttet uvildige rådgivere, som løbende kan guide dig.

Kantineordning
Vores kantineordning byder på et varieret udvalg af varme og kolde retter, frugt og grønt - og kage :-)

Personaleforening
Vi ønsker at fremme det gode kollegaskab og arrangerer forskellige sociale aktiviteter og arrangementer, med hjælp fra vores lokale personaleforening.

Fleksibilitet
Vi arbejder ud fra præmissen frihed under ansvar og tilbyder derfor fleksible mødetider med mulighed for hjemmearbejde og medbestemmelse, såfremt stillingen understøtter dette.

Arbejdstid
37 timer som typisk placeres i hverdagene i tidrummet 8-16

Arbejdssted
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse
Efter aftale

Lyder jobbet som noget for dig?
Så vil det glæde os at modtage din motiverede ansøgning og CV ved at klikke på "Søg jobbet" og derefter "Jeg er interesseret". Du skal søge online, det er eneste måde. Ansøgninger tilsendt via mail vil ikke komme i betragtning. Samtaler afholdes løbende, så vent ikke med at ansøge.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Rikke Bindesbøl Hansen på RikkeBindesbol.Hansen@etn.eurofins.com

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk

Du vil i forbindelse med ansættelsesprocessen blive bedt om at fremvise straffeattest.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

EUROFINS MILJØ A/S, Ladelundvej, 6600 Vejen

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6034017

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet