Fortsat mangel på dagplejere

Profilbillede
dato

På trods af, at dagplejen i Vejen Kommune havde arrangeret ‘åbent hus’ henover sommeren ser det desværre stadig ud til, at være rigtig svært at skaffe nye dagplejere til byen.  

Ideen med at holde åbent hus var ellers, at de personer der kunne have interesse havde muligheden for at komme og få et bedre indblik i, hvad det vil sige at arbejde som dagplejer. 

Desværre for Vejen Kommune, dukkede ikke en eneste op til arrangementet, derfor forsøger kommunen nu en anden strategi - nemlig ved at slå syv stillingsopslag op. Hvis heller ikke dette viser sig, at have en positiv effekt, forventer Vejen Kommune, at de vil komme til at mangle helt op til 19 dagplejepladser, når kalenderen siger januar 2022.

Det seneste halve års tid har kommunen nemlig været voldsomt udfordret i forhold til at få rekrutteret nye folk til faget. Og problematikken har nu den konsekvens, at forældrene ikke altid har mulighed for at få passet deres børn i nærmiljøet.

Yderst fleksibel dagplejer

Så længe, at der fortsat er så stor en mangel på dagplejere i Vejen Kommune, forsøger de dog på bedste vis at imødekomme forældrenes ønsker og behov såfremt, at de overvejer at vælge dem som dagplejer. 

Kilde: Redaktionen