Formand

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du ledelseserfaring, og ønsker du at være formand i en familieejet virksomhed, hvor der er fokus på at skabe rammerne for, at medarbejderne lykkes? Så er det måske dig, vi søger til Søren Knudsen A/S i Vejen.

¤arbejdsopgaver:
Som formand vil du være en central del af deres team og være ansvarlig for en bred vifte af opgaver:

- Ledelse af gravehold
- Sagsstyring, herunder planlægning, koordinering, kvalitetssikring og dokumentation
- Udarbejdelse af fakturagrundlag
- Koordinering og samarbejde med vejmyndigheder og ledningsejere
- Deltage i byggemøder og statusmøder med ledningsejere
- Ad hoc administrative opgaver
- Være ude ved folkene minimum 3 gange om ugen
- Opsøgende arbejde

¤din rolle som formand:
Vi ser gerne, at du har ledelseserfaring, gerne fra branchen. Det er vigtigt, at du udviser autoritet, samtidig med at du trives i et miljø, der er præget af humor og fladt hierarki. Da du har en stor berøringsflade både internt og eksternt, er det vigtigt, at du er udadvendt og kommunikerer ærligt.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor man løser problemerne, når de opstår, og hvor man går ind for frihed under ansvar. Det er en virksomhed i udvikling, hvor der er gode muligheder for udvikling, hvis man ønsker det, og man kan regne med, at man hele tiden har nyt udstyr til rådighed.

¤om Søren Knudsen A/S:
Familieejet virksomhed med mere end 60 års erfaring med nedgravning og vedligeholdelse af alle typer forsyningsledninger, lige fra fjernvarme, fiber, telekabler og el til vand. De har hovedkontor i Herning og kontorer i Holstebro og Vejen. Deres maskinpark omfatter blandt andet egne boremaskiner og gravemaskiner, og de beskæftiger 170 medarbejdere, hvoraf 140 er timelønnede og 30 er funktionærer.

Søren Knudsen A/S arbejder primært for forsyningsselskaber, det vil sige el-, vand-, fjernvarme-, gas- og fiberselskaber. De løser hovedsageligt opgaver i Jylland, men specielt underboring udføres over hele landet, også uden for landets grænser, bl.a. som underentreprenør for andre entreprenørfirmaer.

¤ansøgning og spørgsmål:
Randstad håndterer rekrutteringsprocesserne, og du skal derfor sende din ansøgning via linket. Alle ansøgninger vil løbende blive vurderet. Såfremt du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Randstad, teamleder Lotte Kristoffersen på telefon +45 2152 4828. Alle henvendelser behandles fortroligt.

¤om Randstad:
Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Vesterå, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045588

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet