Fest i midtbyen

Profilbillede

Jørgen Hanson fra Vejen må i den grad siges at have haft mange ild i jernet, den seneste tid. Det viser sig nemlig, at han var manden der igangsatte hele ‘Gadefesten’ der fandt sted i Vejen by fredag den 17. september 2021. Selve ‘Gadefesten’ fandt sted foran byens rådhus samt banegården. 

Til arrangementet deltog både bandet ‘Midt Om Natten’ og DJ’en Kongsted. Derudover var også en masse af Crazy Daisys faste Dj’s også. Jørgen havde allerede ved offentliggørelsen udtalt, at han håbede, på at arrangementet kunne blive så stor en succes så det fremadrettet kunne blive en tradition.  

Foruden Jørgen Hanson havde også kommunen samt en masse andre samarbejdspartnere været med til at støtte op om arrangementet. Ved at lave dette, fik Vejen Kommune også alletiders mulighed for, at give byen og dens gadebillede lidt mere liv. 

Efter en rigtig lang periode med ingen gæster, kunne de mange restauratørere også endelig nyde de mange besøgende, som deltog i arrangementet. 

Lokal opbakning

Spørger man Flemming Simested, var Jørgen Hansons initiativ til, at få ‘Gadefesten’ op at kører, en stor succes. 

Han vil sammen med de øvrige medlemmer af Handelsstandsforeningen, derfor også med glæde støtte op en anden gang. Efter arrangementet var blevet afholdt, blev der selvfølgelig evalueret på flere af arrangementets aspekter, i forbindelse med om det skulle gentages. 

Kilde: Redaktionen