Er dine hænder varme?

Profilbillede

Hos ældreplejen i Vejen Kommune, oplever de desværre rigtig stor mangel på medarbejdere. Faktisk er behovet for medarbejdere i ældreplejen, så kommunen nu overvejer at ansætte personale fra andre faggrupper.

Selvom at efterspørgslen på ansatte falder, i forbindelse med at der bliver ansat mere folk, ønsker Vejen Kommune stadig flere folk. På grund at hele corona pandemien, har der været et ekstra stort pres på landets sygehuse rundt omkring. Dette har desværre ført til, at mange af de social og sundhedsassistenter der normalt er til rådighed, på forskellige områder indenfor ældreplejen er hårdere ramt end normalt. 

Vejen Kommune beder derfor også om, at borgerne ser lidt ekstra let deres vej disse dage og gerne gøre, hvad du kan for at hjælpe og holde ekstra øje med de svage ældre. 

Andre faggrupper

Kommunen ser dog største behov for social- og sundhedsassistenter, og håber i den forbindelse at de gennem brug af vikarbureauer vil kunne udfylde hullerne i vagtplanerne den kommende tid. I mellemtiden forsøger Vejen Kommune sig blandt andet med at nedsætte manglen på medarbejdere, ved at ansætte flere ergoterapeuter på deres rehabiliteringsafsnit. 

Da behovet for corona tests i forhold til covid-19, ikke er så akut længere, begynder antallet af podere ligeledes også at falde. Vejen Kommune har derfor også forhåbninger, om at nogle af de mange social og sundhedsassistenter snart vil besætte nogle af de mange ledige stillinger hos ældreplejen.

Kilde: Redaktionen