EHS koordinator

Profilbillede
dato

Firmabeskrivelse
Vi søger en dedikeret kollega, som brænder for sit fag og ønsker at bidrage med sin viden inden for miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed. 

Eurofins bidrager til sundhed og sikkerhed verden over, ved at levere laboratorieanalyser og serviceydelser af høj kvalitet. I Danmark er vi 1100 medarbejdere fordelt på 7 forskellige sites, Vi er certificeret efter ISO 14001 og ISO 45001 og her spiller miljø- og arbejdsmiljø en vigtig rolle. Med din kommunikerende og hands-on tilgang samt din faglige rygsæk, vil du være nøglespiller i opretholdelse af certificeringerne og den kontinuerelige udvikling inden for miljø- og arbejdsmiljø.

Denne rolles bidrag i vores selskaber er central og værdsat, derfor søger vi dig, der med din erfaring, viden og interesse inden for faget ønsker en synlig og koordinerende rolle.

Vil du understøtte forretningerne i Eurofins Danmark ved sikring af miljø-, sundheds- og sikkerhedsmæssige faktorer?  Så læs mere her.

Jobbeskrivelse
Du vil blive en del af en velfungerende miljø- og arbejdsmiljøorganisation, hvor alles bidrag påskønnes. Da du, sammen med miljø- og arbejdsmiljølederen, vil være samlingspunktet for al miljø- og arbejdsmiljø relateret arbejde, vil dine koordinerings- og samarbejdsevner komme dig til gavn. Rollen indebærer inddragelse af relevante kolleger og eksterne interessanter, drive initiativer og projekter indenfor området samt have den rådgivende rolle internt i organisationen.

Dit bidrag til miljø- og arbejdsmiljø i Eurofins vil blandt andet komme fra følgende opgaver:

  • Intern audit – herunder forberedelse og opfølgning
  • Gennemgang af lovstof og opdatering af instruktioner.
  • Kontakt til myndigheder og brancheforeninger.
  • Opretholdelse af vores 14001 og 45001 certificering.
  • Kontakt til og kendskab til arbejdsmiljøorganisationen.
  • Projekledelse af projekter inden for området
  • Forbedringsprojekter – HSE og miljø

Din dagligdag hos Eurofins vil variere både i opgaver, sites og interessanter. Du vil have primær arbejdsplads i Vejen.

Kvalifikationer
Du har en HSE eller miljø uddannelse, kendskab til lovgivningen samt nogle års erfaring på området. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til CO2 regnskaber,  grundlæggende kemisk viden og gerne erfaring fra produktionsvirksomheder.

Du er tillidsfuld og samarbejdsorienteret i dit arbejde. Du trives med en selvstændig hverdag og bidrager via dit gåpåmod, faglighed og fokus på kvalitet. Du er fleksibel og bidrager, der hvor behovet er. Derudover er kommunikation en af dine styrker, både i skrift og tale. 

Oplæringen vil blive en løbende proces via ”sidemandsoplæring”.

Yderligere oplysninger
Det betyder meget for os, at du har det godt på dit arbejde

Sundhedsfremmende initiativer
Vi fremmer et sundt og arbejdsmiljøvenligt klima, og medvirker til, at vores medarbejdere er sunde og raske. Det sker igennem forskellige initiativer som støtter op om din psykiske og fysiske trivsel.

Tryghedsordning
Du tilbydes som Eurofins medarbejder en pensionsordning, sundhedsforsikring samt tilknyttet uvildige rådgivere, som løbende kan guide dig.

Kantineordning
Vores kantineordning byder på et varieret udvalg af varme og kolde retter, frugt og grønt - og kage :-).

Personaleforening
Vi ønsker at fremme det gode kollegaskab og arrangerer forskellige sociale aktiviteter og arrangementer, med hjælp fra vores lokale personaleforening.

Fleksibilitet
Vi arbejder ud fra præmissen frihed under ansvar og tilbyder derfor fleksible mødetider med mulighed for hjemmearbejde og medbestemmelse, såfremt stillingen understøtter dette.

Din udvikling
Din udvikling er vigtig for os. Du vil i samarbejde med din nærmeste leder drøfte Eurofins karriereveje, nationale og internationale talentprogrammer og anden udvikling.

#TestingForLife

Arbejdstid
37 timer/ugen på hverdage.

Arbejdssted
Vejen dog forventes løbende besøg på vores sites i Glostrup, Ishøj, Galten, Skejby, Aabybro og Viborg.

Tiltrædelse
Snarest muligt.

Interesseret?
Kan du se dig selv være med til at styrke organisationen gennem rekruttering og effektiv facilitering af HR processer? Så send dit CV, ansøgning og eksamenspapirer hurtigst muligt ved at klikke på "Søg jobbet". Ansættelsesstart er snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte miljø- og arbejdsmiljøleder Carsten Grønbæk. CarstenGronbaek@sc.eurofinseu.com

I forbindelse med rekrutteringen vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 61 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2022 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

EUROFINS STEINS LABORATORIUM A/S, Ladelundvej, 6600 Vejen

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047467

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet