Dagplejere søges

Profilbillede
Carina Vessel

Har du interessen for børn og kunne du tænke dig, at være med til at forme børn og deres udvikling i en tidlig alder? Har du kendskab til børn fra tidligere arbejde eller har du måske selv børn? Og kunne du tænke dig at gøre det til din karrierevej fremadrettet? 

Hos Vejen Kommune mangler de nemlig fortsat dagplejere i både Vejen, Andst, Læborg og Askov. For at de interesserede kan få et bedre indblik i, hvad det vil sige at arbejde som dagplejer, har tre af Vejen Kommunes dagplejere da også valgt at de henover sommeren vil holde åbent hus. 

Det har de valgt fordi de gerne vil være med til at vise, at det at være dagplejer er mere end blot at passe børn. Det handler nemlig i lige så stor grad om den pædagogiske tilgang og udvikling i børnene og deres trivsel. 

Oplever hverdagen gennem børnenes øjne

Lissi Astrup Hansen på nioghalvtreds, er en af dem som til dagligt arbejder som dagplejer. Her sørger hun for gennem forskellige former for aktivering som blandt andet består af læsning, leg og udendørs aktiviteter, at hygge med de fire børn som hun til dagligt har tilknyttet. 

Lissi blev ansat som dagplejer tilbage i december 2006 efter at have arbejdet i tyve år i ældreplejen, og hun har på intet tidspunkt fortrudt sit karriereskifte. 

Kilde: Redaktionen