Dag til dag vikar søges i vejen!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Spændende mulighed i Vejen!
Er du klar til nye udfordringer, og kan du arbejde dag til dag? Vi søger netop nu en dag-til-dag vikar til forskelligartede opgaver og varieret arbejdtider.

Er du klar til at tage fat og være fleksibel? Så søger vi måske netop dig til at træde til som vikar i en af vores mange jobmuligheder.

Hvornår? Din arbejdstid vil være dag til dag, efter behov, og kan svinge i tidsrum.

Løn under ansættelse: Vi tilbyder en konkurrencedygtig timeløn, der matcher dine kvalifikationer & erfaringer

Hvad indebærer jobbet? Som dag-til-dag vikar vil du udføre forskellige lager & produktionsrelaterede opgaver, herunder montage, pakning og kvalitetskontrol, pluk og pak, samt andre lagerrelateret opgaver. Det er en fantastisk mulighed for at opbygge erfaring og lære nye færdigheder.

Hvis du er klar til at tage udfordringen op som dag-til-dag vikar så send en kort ansøgning og CV til vejen-u@jobteam.dk med emnet "Dag-til-dag Vikar Vejen".

OBS: Hvis du ikke har modtaget et svar indenfor 14 dage, skal du betrægte dette som et afslag, vi modtager mange ansøgninger og vi har desværre ikke mulighed for at vende tilbage til alle ansøgere med et kvalificeret svar på afslaget. Selvom du opfylder kravene til en stilling, vil du stadigvæk kunne opleve at modtage afslag. Vi får mange gode kandidater igennem, og vi håber derfor på, at du fortsat vil blive ved med at ansøge.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

JobTeam A/S, Nørregade, 6600 Vejen

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6047635

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet