Asfaltarbejde og opstregning lukker genbrugspladsen i Vejen i tre dage

Foto: Både borgere og virksomheder har taget rigtig godt imod den nye genbrugsplads på Koldingvej i Vejen, der blev indviet i november 2020.
Profilbillede
Astrid Bruun

Det sidste asfaltarbejde på den nye genbrugsplads i Vejen skal afsluttes. Det betyder, at Vejen Kommune lukker for besøg på pladsen fra den 2. til den 4. august.

Når der arbejdes med asfalt, er det helt normalt, at hele arbejdet ikke færdiggøres på én gang. Der går typisk nogle måneder fra der lægges første lag til slidlaget lægges på. Herefter skal der laves opstregning af pladsen.

"Vi har valgt at skubbe det sidste asfaltarbejde på genbrugspladsen til en periode, hvor vi har optimale betingelser for asfaltarbejde og færrest besøg. Derudover har belægningen haft tid til at sætte sig, så vi har en flot og jævn kørebane i mange år frem", fortæller Søren Cæcar Jensen, der er driftsleder i Vej, Park & Genbrug.

Vejen Kommune opfordrer borgere og virksomhederne til i stedet at benytte genbrugspladserne i Brørup og Rødding. Her er der åbent kl. 07.00-18.00 alle tre dage.

Kilde: Redaktionen