20-årig mand mistænkes for røverier i flere politikredse

Profilbillede
dato

<br>En 20-årig mand fra Fredericia blev torsdag den 4. maj 2023 anholdt og sigtet for en række røverier begået i tre politikredse. Fredag den 5. maj blev den 20-årige fremstillet i en lukket grundlovsforhør, mistænkt for at have begået 8 røverier. Han blev varetægtsfængslet i 4 uger.

Det var et efterforsknings-samarbejde mellem tre politikredse, der førte til anholdelsen af den 20-årige mand.

Sydøstjyllands Politi efterforskede i samarbejdede med politikredsene Syd-og Sønderjyllands Politi og Fyns Politi en række røverier begået mod flere dagligvarebutikker henover en kortere periode fra 21. december 2022 til 2. maj 2023, og det var den samlede efterforskning, der resulterede i, at Sydøstjyllands Politi kunne foretage anholdelse af den 20-årige mand på en adresse i Fredericia den 4. maj 2023. 
 
I flere af sagerne har politiet været ude i offentligheden for at bede om hjælp til at identificere gerningsmanden. Mange tak til de borgere, der har henvendt sig til politiet med oplysninger i sagerne.

Røverierne, som den 20-årige mand er mistænkt for at have begået, er 3 røverier begået i dagligvarebutikker i Kolding, 2 i Vejen, 2 i Middelfart og 1 i Strib.

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, da sagen stadig er under efterforskning. Den 20-årige nægtede sig skyldig.

’Vi kan ikke udelukke, at den 20-årige mand står bag flere røverier, og det er blandt andet det, som den igangværende efterforskning skal afdække,’ fortæller vicepolitiinspektør Torben Simonsen fra Sydøstjyllands Politi. 
 
Efterforskningen i sagen mod den 20-årige mand er samlet i Sydøstjyllands Politikreds, som fortsætter efterforskningen i sagen.  

Da efterforskningen forsætter, og da fængsling er sket for lukkede døre kan yderligere oplysninger ikke aktuelt deles med offentligheden, og derfor fx heller ikke oplysninger om hvilke konkrete oplysninger eller efterforskningsskridt, der konkret har ført til anholdelsen.
 
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydøstjyllands Politi.
Kilde: Sydøstjyllands Politi